Kies je favoriete foto van de maand:

Juni 2024

Er is geen thema

De foto’s kunnen ingestuurd worden tot 2 juni 2024 2300 uur

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Iedere maand kun je een foto insturen en meedoen aan de verkiezing foto van de maand. De ene maand is het thema vrij, de ander maand is het een vastgesteld thema. De foto’s worden digitaal ingestuurd en daarna wordt er gestemd m.b.v. 3 paperclips vanaf de zondag erna vanaf 01:00 uur.
Bij de foto kan een tekst geplaatst worden van max 50 posities. Deze tekst dient om de foto te versterken of om een richting aan te geven

De paperclips zijn een overblijfsel uit de pre-corona tijd toen het stemmen altijd fysiek plaatsvond tijdens een clubavond. Ieder aanwezig lid kreeg 3 paperclips en kon die verdelen over de geprinte en meegebrachte foto’s. Bij iedere foto stond een omgekeerd koffiebekertje met in de bodem een klein gleufje waardoor je je paperclipje kon laten verdwijnen. Daarna werden de paperclipjes geteld en zo de 1, 2 en 3 plaats gekozen.

Sinds corona worden de foto’s digitaal gepresenteerd en stemmen we vooraf ook digitaal. Je stemt door een mailtje te sturen aan fotovandemaand@zonev.nl. Daarin schrijf je de nummers van de foto’s die je het beste vindt. Je hebt drie stemmen. Je kunt ze op drie verschillende foto’s zetten, of meerdere stemmen op één foto zetten. Op je eigen foto mag je niet stemmen. Op de daaropvolgende clubavond zelf bespreken we dan de ingestuurde foto’s.

Volgende maand is er vakantie

Gerelateerde Afbeeldingen: