Kies je favoriete foto van de maand:

Februari 2023

Het thema is Tweestrijd

Foto insturen t/m zaterdag 4 februari 2023 23:00 uur naar fotovandemaand@zonev.nl

Je kunt daarna stemmen van Zondag 5 februari 2023 01:00 uur tot Dinsdag 7 februari 2023 24:00 uur

Iedere maand kun je een foto insturen en meedoen aan de verkiezing foto van de maand. De ene maand is het thema vrij, de ander maand is het een vastgesteld thema. De foto’s worden digitaal ingestuurd en daarna wordt er gestemd m.b.v. 3 “paperclips vanaf de zondag erna vanaf 01:00 uur”.

De paperclips zijn een overblijfsel uit de pre-corona tijd toen het stemmen altijd fysiek plaatsvond tijdens een clubavond. Ieder aanwezig lid kreeg 3 paperclips en kon die verdelen over de geprinte en meegebrachte foto’s. Bij iedere foto stond een omgekeerd koffiebekertje met in de bodem een klein gleufje waardoor je je paperclipje kon laten verdwijnen. Daarna werden de paperclipjes geteld en zo de 1, 2 en 3 plaats gekozen.

Sinds corona worden de foto’s digitaal gepresenteerd en stemmen we vooraf ook digitaal. Je stemt door een mailtje te sturen aan fotovandemaand@zonev.nl. Daarin schrijf je de nummers van de foto’s die je het beste vindt. Je hebt drie stemmen. Je kunt ze op drie verschillende foto’s zetten, of meerdere stemmen op één foto zetten. Op je eigen foto kun je niet stemmen. Op de daaropvolgende clubavond zelf bespreken we dan de ingestuurde foto’s.

Volgende maand is het thema: “Tweestrijd”

Insturen kan t/m zaterdag 4 februari 2023